Certyfikaty jakości: potwierdzeniem jakości naszych produktów są otrzymane certyfikaty: Certyfikat Rolnictwa Ekologicznego oraz Certyfikat Kosher. Kupując produkty posiadające te certyfikaty masz pewność, że są one wolne od konserwantów i pestycydów, ich składy są całkowicie naturalne, a proces produkcji został starannie przygotowany i sprawdzony przez agencje nadzoru jakości.
Z czym jeść hibiskus w proszku?
Wystarczy pół łyżeczki zalać ciepłą lub zimną wodą. Hibiskus możesz dodać też do herbaty, jogurtu, owsianki.
Jest to również doskonały składnik oczyszczających maseczek na twarz. Wystarczy dodać łyżkę proszku z hibiskusa, mąkę ryżową i wymieszać wszystko z przegotowaną wodą.
Sposób przechowywania: w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Masa netto: 100g
| Wartość odżywcza / 100 g: | |
| Energia | 391 kJ / 92 kcal | 
| Tłuszcz | 0 g | 
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0 g | 
| Węglowodany | 23 g | 
| w tym cukry | 21 g | 
| Błonnik | 0 g | 
| Białko | 0 g | 
| Sól | 0,02 g | 
| Waga | 130 g | 
|---|
Zapisz się do naszego newslettera i otrzymuj najświeższe informację o nowych produktach, przepisach oraz akcjach promocyjnych.
* Nie wysyłamy Spamu,
